QualityFry

Automatisk "Haute Cuisine"

Med QualityFry bidrar vi til å fremme det profesjonelle kjøkkenet gjennom design og produksjon av automatisk stekteknologi som er uten røyk og lukt. 
Med maskiner fra QualityFry tilbyr vi kvalitetssteking som er trygg, sunn og bærekraftig.

Frityrmaskinene fra QualityFry har en vanntett koffert som stekes vertikalt. Produktet kommer inn i øvre delen og kommer ut i bunn, uten å måtte åpne frityrkokeren for å fjerne produktet. Med dette sikrer den mot ingen røykutslipp og lukter. Den beskytter oljen mot lys og minimerer kontakt med oksygen, noe som øker levetiden. Styrer automatisk prosessen og rører kontinuerlig oljen.

Spar 24% på energiforbruket. Siden den er vanntett, nås temperaturen på 180º eller 190º på bare 10 minutter, og klarer å opprettholde den, og sparer dermed energi sammenlignet med en konvensjonell frityrkoker med åpen bolle.

Ettersom det er en lukket tank kommer det ikke lys inn som minimerer kontakten med oksygen. Det er med på å øke levetiden sammenlignet med andre frityrkokere siden det ikke er mulig med oksidasjon.

 

Maskinene våre lar oss lage et bredt utvalg av produkter, enten ferske eller frosne, søte eller salte (kjøtt, fisk, grønnsaker, desserter og forretter …)

Etterlater et gyllent og sprøtt produkt gjennom en prosess med steking og tørking, som trekker ut vann, fordampet olje og fordampede faste partikler. Sørger for at maten kommer ut uten olje (37 % mindre sammenlignet med en åpen frityrkoker). Det forutsetter en betydelig reduksjon i fettinntaket, og produserer enkle, raske, sunne og bedre kvalitetsoppskrifter.